Báró

Dikh Top 20 Báróval

Szikszón születtem, boldog családban élek feleségemmel és két gyermekemmel.

A Dikh TV előtt az országos hírnévre szert tevő Fekete Vonat együttes tagja voltam, később a Rádió C műsorvezetőjeként megismerkedtem a média világával.

Életemben továbbra is nélkülözhetetlen szerepet tölt be a zene. Énekesként, zeneszerzőként a mai napig alkotok. Kiemelkedő eredményt értem el a Megasztár című műsorban, ahol csapatommal megnyertük a versenyt.

Fontos számomra, hogy tegyek a roma közösségért, ezért motivációs mentorként is tevékenykedek tanodákban.

A Dikh TV-ben a Báróshow, a Csak lazán! és a Dikh Top 20 műsorvezetője vagyok, továbbá a csatorna zenei szerkesztésében is vezető szerepem van.

Büszkeséggel tölt el, hogy Európa legnagyobb kisebbségéhez, a roma közösséghez tartozom, amellett, hogy szeretem a hazámat, a szülőföldemet. Szerencsésnek tartom magam, hogy ismert zenészként, műsorvezetőként példát mutathatok a romák számára.

A Dikh TV-ben dolgozni számomra nem egy munka, hanem egy ügy és egyben egy lehetőség, hogy megmutassuk értékeinket, hagyományainkat, kultúránkat. Célom, hogy munkánkkal eloszlassuk a cigányságról alkotott sztereotípiákat és megmutassuk a romáknak, hogy merjenek nagyot álmodni, mert van lehetőség a kitörésre.

Báró műsorai